Personvern

Velkommen til («nettstedet»). Vi forstår at personvern online er viktig for brukere av nettstedet vårt, spesielt når du driver forretning. Denne erklæringen regulerer personvernreglene våre med hensyn til de brukere av nettstedet (“Besøkende”) som besøker uten å gjennomføre virksomhet og besøkende som registrerer seg for å utføre virksomhet på nettstedet og benytte seg av de forskjellige tjenestene som tilbys av Miljø og Økonomi (samlet, “ Tjenester ”) (“ Autoriserte kunder ”).

“Personlig identifiserbar informasjon”

refererer til all informasjon som identifiserer eller kan brukes til å identifisere, kontakte eller lokalisere personen som slik informasjon gjelder, inkludert, men ikke begrenset til, navn, adresse, telefonnummer, faksnummer, e-postadresse, økonomiske profiler, sosial sikkerhet nummer og kredittkortinformasjon. Personlig identifiserbar informasjon inkluderer ikke informasjon som er samlet anonymt (det vil si uten identifikasjon av den enkelte bruker) eller demografisk informasjon som ikke er koblet til en identifisert person.

Hvilken personlig identifiserbar informasjon er samlet inn?

Vi kan samle inn grunnleggende brukerprofilinformasjon fra alle våre besøkende. Vi samler inn følgende tilleggsinformasjon fra våre autoriserte kunder: navnene, adressene, telefonnumrene og e-postadressene til autoriserte kunder, arten og størrelsen på virksomheten, og arten og størrelsen på annonseringsbeholdningen som den autoriserte kunden har tenkt å kjøpe eller selge.

Hvilke organisasjoner samler inn informasjonen?

I tillegg til vår direkte innsamling av informasjon, kan våre tredjeparts tjenesteleverandører (for eksempel kredittkortselskaper, clearinghouse og banker) som kan tilby tjenester som kreditt, forsikring og escrow-tjenester samle denne informasjonen fra våre besøkende og autoriserte kunder. Vi kontrollerer ikke hvordan disse tredjepartene bruker slik informasjon, men vi ber dem om å røpe hvordan de bruker personlig informasjon gitt til dem fra besøkende og autoriserte kunder. Noen av disse tredjepartene kan være formidlere som utelukkende fungerer som lenker i distribusjonskjeden, og som ikke lagrer, beholder eller bruker informasjonen de har gitt.

Hvordan bruker nettstedet personlig identifiserbar informasjon?

Vi bruker personlig identifiserbar informasjon for å tilpasse nettstedet, for å gi passende servicetilbud og for å oppfylle forespørsler om kjøp og salg på nettstedet. Vi kan sende e-post til besøkende og autoriserte kunder om forskning eller kjøps- og salgsmuligheter på nettstedet eller informasjon relatert til innholdet på nettstedet. Vi kan også bruke personlig identifiserbar informasjon for å kontakte besøkende og autoriserte kunder som svar på spesifikke henvendelser, eller for å gi etterspurt informasjon.

Med hvem kan informasjonen deles?

Personlig identifiserbar informasjon om autoriserte kunder kan deles med andre autoriserte kunder som ønsker å evaluere potensielle transaksjoner med andre autoriserte kunder. Vi kan dele samlet informasjon om våre besøkende, inkludert demografien til våre besøkende og autoriserte kunder, med våre tilknyttede byråer og tredjepartsleverandører. Vi tilbyr også muligheten til å «velge bort» å motta informasjon eller bli kontaktet av oss eller av et hvilket som helst byrå som handler på våre vegne.

Hvordan lagres personlig identifiserbar informasjon?

Personlig identifiserbar informasjon samlet inn av Miljø og Økonomi er trygt lagret og er ikke tilgjengelig for tredjepart eller ansatte i Miljø og Økonomi med unntak av bruk som angitt ovenfor.

Hvilke valg er tilgjengelige for besøkende når det gjelder innsamling, bruk og distribusjon av informasjonen?

Besøkende og autoriserte kunder kan velge å motta uønsket informasjon fra eller bli kontaktet av oss og / eller våre leverandører og tilknyttede byråer ved å svare på e-post som instruert, eller ved å kontakte oss på Bosteberget 72 4085 HUNDVÅG

kjeks

En informasjonskapsel er en streng informasjon som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og som besøkerens nettleser gir til nettstedet hver gang besøkende kommer tilbake.

Brukes informasjonskapsler på nettstedet?

Informasjonskapsler brukes av mange forskjellige grunner. Vi bruker informasjonskapsler for å få informasjon om preferansene til våre besøkende og tjenestene de velger. Vi bruker også informasjonskapsler for sikkerhets skyld for å beskytte våre autoriserte kunder. For eksempel, hvis en autorisert kunde er logget på og nettstedet er ubrukt i mer enn 10 minutter, logger vi automatisk den autoriserte kunden. Besøkende som ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på datamaskinene sine, bør stille nettleserne til å nekte cookies før de bruker , med den ulempen at visse funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer ordentlig uten hjelp av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler brukt av tjenesteleverandørene våre

Tjenesteleverandørene våre bruker informasjonskapsler, og disse informasjonskapslene kan lagres på datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt. Du kan finne mer informasjon om hvilke informasjonskapsler som brukes på infosiden vår for informasjonskapsler.

Hvordan bruker Miljø og Økonomi påloggingsinformasjon?

Miljø og Økonomi bruker påloggingsinformasjon, inkludert, men ikke begrenset til, IP-adresser, Internett-leverandører og nettlesertyper, for å analysere trender, administrere nettstedet, spore en brukers bevegelse og bruk og samle bred demografisk informasjon.

Hvilke partnere eller tjenesteleverandører har tilgang til personlig identifiserbar informasjon fra besøkende og / eller autoriserte kunder på nettstedet?

Miljø og Økonomi har inngått og vil fortsette å inngå partnerskap og andre tilknytninger med en rekke leverandører. Slike leverandører kan ha tilgang til viss personlig identifiserbar informasjon om behov for å vite grunnlaget for å evaluere autoriserte kunder for tjenesteberettigelse. Personvernreglene våre dekker ikke deres innsamling eller bruk av denne informasjonen. Utlevering av personlig identifiserbar informasjon for å overholde loven. Vi vil avsløre personlig identifiserbar informasjon for å etterkomme en rettskjennelse eller stevning eller en anmodning fra et rettshåndhevelsesbyrå om å frigjøre informasjon. Vi vil også avsløre personlig identifiserbar informasjon når det er rimelig nødvendig for å beskytte sikkerheten til våre besøkende og autoriserte kunder.

Hvordan sikrer nettstedet personlig identifiserbar informasjon?

Alle våre ansatte er kjent med vår sikkerhetspolicy og praksis. Personlig identifiserbar informasjon til våre besøkende og autoriserte kunder er bare tilgjengelig for et begrenset antall kvalifiserte ansatte som får passord for å få tilgang til informasjonen. Vi kontrollerer regelmessig våre sikkerhetssystemer og prosesser. Sensitiv informasjon, for eksempel kredittkortnummer eller personnummer, er beskyttet av krypteringsprotokoller for å beskytte informasjon som sendes over Internett. Selv om vi tar kommersielt rimelige tiltak for å opprettholde et sikkert nettsted, er elektronisk kommunikasjon og databaser utsatt for feil, tukling og innbrudd, og vi kan ikke garantere eller garantere at slike hendelser ikke vil finne sted, og vi vil ikke være ansvarlig overfor besøkende eller Autoriserte kunder for slike forekomster.

Hvordan kan besøkende rette opp unøyaktigheter i personlig identifiserbar informasjon?

Besøkende og autoriserte kunder kan kontakte oss for å oppdatere personlig identifiserbar informasjon om dem eller for å rette opp eventuelle unøyaktigheter ved å sende oss en e-post til info@miljobil.no

Kan en besøkende slette eller deaktivere personlig identifiserbar informasjon samlet inn av nettstedet?

Vi gir besøkende og autoriserte kunder en mekanisme for å slette / deaktivere personlig identifiserbar informasjon fra nettstedets database ved å kontakte. På grunn av sikkerhetskopier og registreringer av slettinger kan det imidlertid være umulig å slette en besøkende oppføring uten å beholde noe gjenværende informasjon. En person som ber om å få personlig identifiserbar informasjon deaktivert, vil få denne informasjonen funksjonelt slettet, og vi vil ikke selge, overføre eller bruke personlig identifiserbar informasjon relatert til den personen på noen måte fremover.

Dine rettigheter

Dette er oppsummerte rettigheter som du har i henhold til databeskyttelsesloven

Retten til innsyn
Retten til retting
Retten til sletting
Retten til å begrense behandlingen
Retten til å motsette seg behandling
Retten til dataportabilitet
Retten til å klage til en tilsynsmyndighet
Retten til å trekke tilbake samtykke
Hva skjer hvis personvernreglene endres?

Vi vil gi våre besøkende og autoriserte kunder beskjed om endringer i personvernreglene våre ved å legge ut slike endringer på nettstedet. Imidlertid, hvis vi endrer personvernreglene våre på en måte som kan forårsake avsløring av personlig identifiserbar informasjon som en besøkende eller autorisert kunde tidligere har bedt om ikke vil bli avslørt, vil vi kontakte slik besøkende eller autorisert kunde for å tillate at besøkende eller autoriserte kunder forhindrer slik avsløring.

lenker:

inneholder lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at når du klikker på en av disse koblingene, flytter du til et annet nettsted. Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringer på disse koblede nettstedene, da deres personvernregler kan avvike fra våre.

Personvern generated by WPLegalPages